Aanmelden therapie

Je zoekt professionele begeleiding bij het probleem van jouw kind.
Fijn dat je ons gevonden hebt!

We kunnen voor je aan de slag nadat:

  • Het aanmeldformulier volledig is ingevuld. Tot 16 jaar kun je als ouder dit voor jouw kind invullen. Vanaf 16 jaar vult jouw kind zelf het aanmeldformulier in. Wanneer je als ouder gescheiden bent, is het van belang dat jullie als beide ouders op de hoogte zijn van het verstuurde aanmeldformulier en beide akkoord zijn met de aanmelding.
  • De verwijsbrief van de huisarts of jeugdconsulent van de gemeente Lansingerland is verstuurd naar info@villavip.nl. Ook zonder verwijsbrief zijn jullie welkom, maar dan kunnen jullie geen aanspraak maken op vergoede zorg.
  • Wij kijken of jullie hulpvraag past. Wanneer we nog vragen hebben nemen we contact met jullie op.Jullie ontvangen een datum voor de intake als alles in goede orde bij ons binnen is. Op dit moment nodigen we jullie ongeveer 4 tot 6 weken na aanmelding uit voor een intakegesprek.

Aanmeldformulier voor kinderen en tieners tot 16 jaar

Met dit formulier meld je jouw kind online aan bij Villa VIP. Tevens geef je ons hiermee toestemming om de gegevens te mogen bewaren. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met deze persoonlijke gegevens om.

Persoonlijke gegevens kind

Gezinssamenstelling

Gegevens andere ouder/ verzorgende

Extra gegevens

Kun je een korte omschrijving van de problemen geven

Met je aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.