Trainingen

Villa VIP - trainingen voor kind en gezin

Voor kinderen en ouders

Je twijfelt. Hoe het nu loopt met je kind of in je gezin, is dat nou echt problematisch of hoort het bij de fase waar je kind inzit? Is die uitspraak van je kind gisteravond nou iets om je toch zorgen over te maken? En dat ontevreden gevoel over hoe je in het weekend allemaal langs elkaar heen leeft zonder echt in verbinding te zijn?

Misschien wil je deze twijfels naar de achtergrond duwen en hoop je snel in de volgende fase te komen.. Of wakkert het je juist aan tot actie? Kijk dan bij onze trainingen!

Een stevige basis

Onze missie is dat ieder kind en iedere ouder zich een VIP voelt en kan stralen door wie hij of zij is. Wij genieten ervan om samen met jou of jouw kind, daarvoor te gaan. Onze trainingen helpen een stevige basis te leggen voor je kind of je gezin.

Training VIP Your Family

Was je deze week weer vooral bezig met het managen van je gezin en zoveel minder met het genieten van je gezin? Twijfel je ook wel eens of je gezinsleven nou is zoals je het je had voorgesteld en voorgenomen?

Misschien herken je het verlangen er met de volle aandacht voor je kinderen te willen zijn en ze een veilige basis te geven, waar ze gewoon kunnen zijn wie ze zijn én waar ze worden uitgedaagd om te groeien en zich te ontwikkelen.

In de VIP Your Family-training is dit de focus en ook onze drive! Samen met jou een eigen, unieke gezinsmissie schrijven, waarmee je bewust bouwt aan jullie gezin ook voor de langere termijn!

Training Voel je VIP

Het maakt je verdrietig en onrustig dat je ziet dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Onzeker vraag je je af hoe het komt dat jullie kind zijn of haar eigen kwaliteiten niet meer ziet en steeds minder straalt. 

Je hebt zelf al gesproken met de leerkracht en tips opgevolgd uit aanbevolen boeken of inspirerende podcasts, maar de omslag in hoe je kind zich voelt blijft uit. 

Wat zou het fijn zijn als je kind samen met een professional en andere kinderen met vergelijkbare problemen, kan werken aan weer geloven in zichzelf en groeien in weerbaarheid. De Voel je VIP-training is precies daarop gericht; je kind laten beseffen dat het als VIP (Very Important Person) de wereld in mag stappen en kan vertrouwen op wie hij of zij is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met meer vertrouwen en plezier in het leven staan – daar inspireren we jou en je gezin graag over! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende ervaringsverhalen uit de praktijk, en leuke lees-, kijk- en luistertips.